Партньори

 

Бест Уестърн Хотел Експо

Бест Уестърн Хотел Експо

Бест Уестърн Хотел Експо е бизнес хотел, който се намира само на няколко минути от Летище София и недалеч от центъра на града. Хотелът е в непосредствена близост до Интер Експо и Конгресен Център.
Ние Ви предоставяме широка гама от удобства и услуги, осигуряващи приятен и комфортен престой в България. Хотелът разполага с уютни, елегантно обзаведени и съвременно оборудвани стаи. Тук можете да направите своя избор между 90 луксозни стаи и 9 ексклузивни апартамента.
Бест Уестърн Хотел Експо е също така изключително подходящо място за организиране на безнес събития, тържества и срещи. Разполагаме с 5 модерни конферентни зали. Нашият опитен персонал ще спомогне Вашето събитие да протече гладко и успешно.
Пробвайте и разнообразните ни ястия в Ресторант-Градина Фор Его, насладете се на аперитив в Лоби Бара на хотела или пък провокирайте късмета си в казиното. Уверяваме Ви, че непринудената и приятна атмосфера в Бест Уестърн Хотел Експо ще Ви помогнат да отпочинете и напълно да се насладите на престоя си.