Събития

  

 PROGRESSIVE КОНФЕРЕНЦИЯ RETAIL NETWORK

  Място за среща на Партньори, Конкуренти и Приятели!

                ► www.conference.progressive.bg

 

 

► PROGRESSIVE B2B Конференция е първата по рода си двудневна бизнес среща в търговията с бързооборотни стоки в България.

 

► Всяка година конференцията събира на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да обменят опит, мнения, наблюдения и предвиждания за търговията с бързооборотни стоки в България и региона.

 

► Целта на PROGRESSIVE Конференция Retail Network е да ви даде нова информация и гледни точки, както и идеи за развитие на вашия бизнес.

 

► PROGRESSIVE Конференция е уникална възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства за всички ангажирани в сектора с бързооборотни стоки.

 

► Провеждана в рамките на два дни, в нетрадиционна и спокойна обстановка, конференцията събира над 180 участника.

 

► Ежегодните събития Progressive Retail Network се радват на голям интерес от страна на професионалистите от сектора на бързооборотните стоки и в Унгария, Румъния, Сърбия и Хърватия.

► PROGRESSIVE КОНФЕРЕНЦИЯ RETAIL NETWORK 2013

 

► PROGRESIV Conference Romania

► PROGRESSZIV Conference Hungary

► PROGRESSIVE Conference Croatia

► PROGRESSIVE Conference Serbia

  

  PROGRESSIVE КРЪГЛА МАСА

  ► www.roundtable.progressive.bg

 

 

 

► PROGRESSIVE Кръгла Маса събира на едно място компании - производители на продукти в една продуктова категория.

 

► По време на PROGRESSIVE Кръгла Маса агенции за маркетингови проучвания представят актуална информация за състоянието на пазара, а представителите на компаниите производителите имат възможност да обсъдят помежду си различни теми и проблеми, с които се сблъсква сектора.

 

► PROGRESSIVE Кръгла Маса се провежда 10 пъти годишно.

► PROGRESSIVE КРЪГЛА МАСА 2014

  

PROGRESSIVE ОБУЧЕНИЯ

► www.intraining.progressive.bg

 

 


► През 2012г списание PROGRESSIVE стартира нова инициатива - Progressive IN TRAINING.

 

Progressive In Training са практически търговски обучения на различни теми за бизнеса с бързооборотни стоки в България.

 

Целта на семинарите е да ви представим нови гледни точки, различни идеи и иновативни решения, които да приложите на практика в ежедневната си работа.

 

► Progressive In Training е за всеки, който желае да развива мениджърските си качества и да е в крак с новите тенденции в сектора. Това със сигурност ще ви гарантира по-добри резултати и цялостно развитие на търговските процеси във вашата компания.

 

► Обучителите са експерти от различни области в търговията, маркетинга, мърчандайзинга, IT решенията, човешките ресурси и др. с богат професионален опит и наблюдения върху пазара.

► PROGRESSIVE IN TRAINING 2014