Списанието

Изберете рубрика:

 

Под лупа

Наблюдава се системен тренд на повишаване на паста културата

Наблюдава се системен тренд на повишаване на паста културата

Брой 5, май 2017

Ригатони, фетучини, талиатели, фузили, канелони, капелини, талиолини, папарделе – не това не са думи от някой екзотичен език, това са наименования на паста продукти. У нас най-популярното название, което ги ...

Прочети още
Категория „Десерти” се възражда

Категория „Десерти” се възражда

Брой 3, март 2017

Добри резултати за категория „Десерти” отчита „Нилсен България” за последната година, приключила през октомври-ноември’16, с ръстове в стойност от 6,7% и в обем от 1,9 на сто. Като цяло категорията има силно...

Прочети още
Бъдещето на сладоледа по-здравословни съставки, но без компромис с вкуса

Бъдещето на сладоледа по-здравословни съставки, но без компромис с вкуса

Брой 3, март 2017

Като че ли е още много рано да мислим за лятото и горещите дни, когото консумацията на сладолед е неизменна част от ежедневието ни. Пред прага на настъпващите топли месеци агенция Euromonitor International п...

Прочети още
Крал „Портокал”

Крал „Портокал”

Брой 10, октомври 2016

56,5% от потребителите предпочитат сокове от един плод, това показва проучване на агенция „Прагматика”, осъществено чрез онлайн анкета, в която са участвали 600 човека, представители предимно на градското на...

Прочети още
На пазара има над 20 марки зехтин

На пазара има над 20 марки зехтин

Брой 9, септември 2016

Зехтинът – продукт, който все по-често присъства в потребителската кошница. Не само заради нарастващия интерес към здравословно хранене, но и поради популярността на безспорните му качества. По данни на „GfK...

Прочети още
Страница: 1 от 1