Добави компания

Изберете категория:

 

Секцията "Добави Компания" ви предоставя възможността да представите накратко вашата компания и услугите и продуктите, които предлагате на българския пазар. Моля, попълвайте коректна информация, защото това е визитката на вашата компания и реална възможност да осъществите бизнес контакт с бъдещи бизнес парньори.

Стойността за публикуване на Компания (Визитка) е 200 Евро. Таксата е еднократна за постоянно присъствие на вашата компания в секция "Всички Компании". Всички корекции в бъдеще са напълно безплатни и не подлежат на допълнително таксуване.

Моля, изберете в регистрационната форма, коректния Бизнес Сектор*, в който да бъде публикувана визитката на вашата компания, както следва:

Бизнес сектор „Производители & Вносители” трябва да бъде избран от компании – производители, компании – вносители, компании – износители, компании – официални представители на дадена марка продукти.
Бизнес сектор „Дистрибутори & Търговци на едро” трябва да бъде избран от дистрибуторски компании и търговци на едро.
Бизнес сектор „Логистика & Транспорт” трябва да бъде избран от логистични компании, транспортни компании на бързооборотни стоки, компании за спедиция, автомобилни компании.
Бизнес сектор „Консултантски Компании & Агенции” трябва да бъде избран от компании предлагащи консултанска дейност в сектора с бързооборотни стоки, Мърчандазинг Компании, компании предлагащи обучения в сектора с бързооборотни стоки, Агенции за пазарни проучвания, Медия & Рекламни & ПР агенции
Бизнес сектор „Оборудване & IT Решения” трябва да бъде избран от компании, които предлагат всякакъв вид търговско оборудване за търговски обекти, от компании, които предлагат IT Решения
Бизнес сектор „Услуги” трябва да бъде избран от Банки, компании, които предлагат лизиг и финансови услуги, застрахователни компании, мобилни оператори, компании за офис оборудване, печатници, компании, които предлагат разработка и подръжка на уебсайтове
Бизнес сектор „Друго” трябва да бъде избран от компании за сертифициране и здаване на сертификати, компании за контрол на качеството, HR компании, Професионални асоциации и сдружения, Правителствени институции, Посолства и търговски представителства, Образователи институции и всички други, които не са описани в другите бизнес сектори.

Всички полета отбелязани със * са задължителни.

* Компания: БГ
EN
* Бизнес сектор:
* Адрес: БГ
EN
* Държава:
* Град:
* Пощенски код:
* Телефон:
* Лице за контакт:
(име и фамилия)
* Длъжност:
* Email:
Продуктово портфолио / Брандове:
(това поле се попълва само от производители, вносители, дистрибутори и компании, предлагащи продукти и услуги под конкретна търговска марка)
БГ
EN
Партньори / Клиенти: БГ
EN
Уебсайт:
Лого:

Полетата Лице за контакт, Длъжност и Email няма да бъдат публикувани в профила на Вашата компания, с цел защита на личните данни и предотвратяване получаването на спам съобщения.

Търговски представителства:
(моля, посочете в кои градове присъства вашата компания)

Държава: Град: Брой търговски представителства:
Добави