Събития

  

 PROGRESSIVE КОНФЕРЕНЦИЯ RETAIL NETWORK

  Mясто за среща на Партньори, Конкуренти и Приятели!

  ► www.conference.progressive.bg

 

 

► PROGRESSIVE B2B Конференция е първата по рода си двудневна бизнес среща в търговията с бързооборотни стоки в България.

 

► Всяка година конференцията събира на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да обменят опит, мнения, наблюдения и предвиждания за търговията с бързооборотни стоки в България и региона.

 

► Целта на PROGRESSIVE Конференция Retail Network е да ви даде нова информация и гледни точки, както и идеи за развитие на вашия бизнес.

 

► PROGRESSIVE Конференция е уникална възможност за създаване на нови контакти и бъдещи бизнес партньорства за всички ангажирани в сектора с бързооборотни стоки.

 

► Провеждана в рамките на два дни, в нетрадиционна и спокойна обстановка, конференцията събира над 250 участника.

 

► Ежегодните събития Progressive Retail Network се радват на голям интерес от страна на професионалистите от сектора на бързооборотните стоки и в Румъния, Сърбия и Хърватия.

► PROGRESSIVE КОНФЕРЕНЦИЯ RETAIL NETWORK 2020

 

► PROGRESIV Conference Romania

► PROGRESSIVE Conference Croatia

► PROGRESSIVE Conference Serbia 
  
  PROGRESSIVE AWARDS
 
 
 
 
 
► PROGRESSIVE AWARDS са първите и единствени FMCG Награди в България, които отличават най-добрите компании, брандове и CSR кампании 
 
► Вече 3-та година, PROGRESSIVE AWARDS  събира на едно място водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти.
 
► PROGRESSIVE AWARDS имат за цел да отличат успешните мениджъри, компании и брандове от бързооборотния бранш, които задават тенденции и допринасят година след година за развитието на индустрията и пазара, както и играят важна роля за развитието на партньорството между търговците и доставчиците. 
 
► В продължение на 15 години ние отразяваме гласа на българската бизнес общност за търговия с бързооборотни стоки. Да подпомагаме развитието на добрите взаимоотношения между търговците на дребно и доставчиците е ролята, която поехме от старта на първото издание на списание PROGRESSIVE, а  PROGRESSIVE AWARDS  са още една положителна инициатива, чиято цел е да награждава най-добрите в бранша.
 
 


 
 
  CATEGORY RETAIL FORUM
 
 
 
 
CATEGORY Retail Forum е единственото събитие в България, което събира всички по-големи агенции за потребителски и пазарни проучвания в сферата на бързооборотните стоки на едно място!
 
► CATEGORY Retail Forum се доказа през годините като единствения формат, който предоставя най - новите данни за развитието на 18 хранителни и нехранителни продуктови категории  от пазара на бързооборотните стоки в България.
 
► CATEGORY Retail Forum е еднодневно събитие, което протича в 2 Паралелни Панела – ХРАНИ и НЕХРАНИ
 
► Целта на ФОРУМА е да предостави данни, точни анализи, конкретика и прогнози за 18 продуктови категории:
  • Ексклузивни изследвания, подготвени специално за форума от агенции за проучване на пазара и потребителите
     
  • Информация за поведението на потребителите по категории и как избират кой продукт да закупят;
     
  • Данни за водещите марки във всяка една от категориите.
За 6та поредна година Форумът събира на едно място над 180 водещи мениджъри на търговски вериги, производители, дистрибутори, вносители, представители на компании за анализ на пазара и маркетингови агенции и други експерти, за да споделят данни и мнение за развитието на 18 продуктови категории – Храни и Нехрани. 
 

  

  PROGRESSIVE КРЪГЛА МАСА

  ► www.roundtable.progressive.bg

 

 

► PROGRESSIVE Кръгла Маса събира на едно място компании - производители на продукти в една продуктова категория.

 

► По време на PROGRESSIVE Кръгла Маса агенции за маркетингови проучвания представят актуална информация за състоянието на пазара, а представителите на компаниите производителите имат възможност да обсъдят помежду си различни теми и проблеми, с които се сблъсква сектора.

 

► PROGRESSIVE Кръгла Маса се провежда 10 пъти годишно. 
 
 
 
  PROGRESSIVE BRAND TEST
 
 
 
 
 
 
► PRO BRAND TEST представлява дегустиране на продукти от различни категории и оценка на техните качества чрез методите на сензорния анализ.
 
► В рамките на PRO Brand Test се провежда дегустация на продукти с еднакви показатели от една категория. 
 
► Целта е производителите или доставчиците на  конкретните продукти, да влязат в ролята на потребители и чрез метода на сензорния анализ  да оценят своите и тези на конкурентите продукти.
 
► В края на дегустацията се обявяват резултатите и се прави класация на брандовете. 
 
► PRO Brand Test се провежда между 4 - 6 пъти годишно.
 


 

PROGRESSIVE ОБУЧЕНИЯ

► www.intraining.progressive.bg


► През 2012г списание PROGRESSIVE стартира нова инициатива - Progressive IN TRAINING.

 

Progressive In Training са практически търговски обучения на различни теми за бизнеса с бързооборотни стоки в България.

 

Целта на семинарите е да ви представим нови гледни точки, различни идеи и иновативни решения, които да приложите на практика в ежедневната си работа.

 

► Progressive In Training е за всеки, който желае да развива мениджърските си качества и да е в крак с новите тенденции в сектора. Това със сигурност ще ви гарантира по-добри резултати и цялостно развитие на търговските процеси във вашата компания.

 

► Обучителите са експерти от различни области в търговията, маркетинга, мърчандайзинга, IT решенията, човешките ресурси и др. с богат професионален опит и наблюдения върху пазара.