Втори Mr.Bricolage в Пловдив

Дата: 21.09.2012 Коментари: 0
Снимки (1)
Снимка: Mr.Bricolage

Популярната верига магазини Mr. Bricolage отвори втори магазин в Пловдив, съобщиха от българо-френското дружество „Доверие Брико”, което управлява магазините у нас, в Сърбия и Македония. Компанията е инвестира над 2 млн. лв в оборудване и стоки.

Магазинът заема площ от 2217 квадратни метра. В него ще се предлагат от 23 хил. артикула, разпределени в сектори железария, инструменти, електричество, бои и лакове, тапети, осветителни тела, килими и мокети, дърво, подови плочки, оборудване за баня, градина – растителност и градинско обзавеждане.

Новото в този търговски обект са тематичните кътове, които обединяват продукти и завършени решения за вътрешен дизайн на отделни стаи, съобщиха от„Доверие Брико” .

По време на конференцията се обсъди идеята страната ни да стане първата в ЕС с дигитално законодателство. Според организатора на WebIT Пламен Русев, това би могло да стане без финансова инвестиция от държавата - под формата на публично-частно партньорство. „Ние сме донори на мозъци”, подчерта неколкократно той. По думите му у нас все още има висококвалифицирани кадри, заради които си заслужава да се работи в тази посока.

По време на двудневното събитие над 1000 мениджъра от различни сфери споделиха опита си в използването на новите технологии и социалните медии.