Списанието

Изберете рубрика:

 

Потребител

През студените месеци се купуват най-много готови салати и разядки

През студените месеци се купуват най-много готови салати и разядки

Брой 11, ноември 2022

Предстоят празници и множество трапези. На българската празнична маса рядко отсъстват салати и разядки от типа на Снежанката и Руската салата, а напоследък се появяват все повече и по-екзотични видове от тип...

Прочети още
Среден годишен темп на ръст от 5,6% за подправките до 2030 г.

Среден годишен темп на ръст от 5,6% за подправките до 2030 г.

Брой 10, октомври 2022

Размерът на глобалния пазар на подправки и фиксове беше оценен на 35,38 милиарда щатски долара през 2021 г. и се очаква да се расте със среден годишен темп на растеж (CAGR) от 5,6% от 2022 г. до 2030 г., соч...

Прочети още
28% консумират бял хляб всеки ден

28% консумират бял хляб всеки ден

Брой 9, септември 2022

Пазарно онлайн проучване, реализирано сред 1000 българи над 18 годишна възраст, пропорционално балансирани по пол, възраст и регион на живеене. Проведено с респондентския онлайн панел на JTN в периода 20-27 ...

Прочети още
Продажбите на пакетиран хляб остават донякъде положителни

Продажбите на пакетиран хляб остават донякъде положителни

Брой 9, септември 2022

  Ръстът в стойност е следствие от скоковете на цените, поради инфлацията, но обемът на продажбите в категорията „Печива“ остава непроменен на пазара в България, показват данните на Euromonitor...

Прочети още
Топ 7 тенденции при напитките за 2022 година

Топ 7 тенденции при напитките за 2022 година

Брой 8, август 2022

След няколко помрачени от световната здравна криза години, много от нас вече са по-спокойни и засилват социалните си контакти, срещайки се сприятели, членовете на семейството и колегите. И все пак сутрешните...

Прочети още
Очаква се ръст от 7% на глобалния пазар на бира до 2030 г.

Очаква се ръст от 7% на глобалния пазар на бира до 2030 г.

Брой 7, юли 2022

Размерът на глобалния пазар на бира беше оценен на 680,9 милиарда долара през 2021 г. и се очаква да се разшири със среден годишен темп на ръст (CAGR) от 7,0% от 2022 г. до 2030 г. по информация на Grand Vie...

Прочети още
 Сутрин след закуска е времето на кафето

Сутрин след закуска е времето на кафето

Брой 6, юни 2022

Резултатите от проучване за категорията „Кафе“, проведено от JTN сред жени и мъже на възраст от 18 до 74 години, предимно градско население, активно участващи във вземането на решение за покупки в домакинств...

Прочети още
Българинът консумира паста средно един-два пъти седмично

Българинът консумира паста средно един-два пъти седмично

Брой 5, май 2022

  Лесната и бърза за приготвяне храна може да бъде и много вкусна. Италианската паста е една от най-предпочитаните храни напоследък, тъй като би могла да се приготви доста бързо, особено при наличие...

Прочети още
Очакванията са реколтираните площи слънчоглед да останат стабилни

Очакванията са реколтираните площи слънчоглед да останат стабилни

Брой 4, април 2022

Темата за слънчогледовото масло е много чувствителна в последно време. След рязкото покачване на цената на продукта някои потребители обвиниха търговците и производителите в спекула. Огромните опашки, които ...

Прочети още
Пазаруваме малотрайни колбаси по-рядко, но в по-големи количества

Пазаруваме малотрайни колбаси по-рядко, но в по-големи количества

Брой 2, февруари 2022

Когато искаме да приготвим бърза и апетитна вечеря, често се обръщаме към сегмента на Малотрайни колбаси. Продуктите от категорията Месни са и подходящо мезе за зимните месеци, когато често се пие червено ви...

Прочети още
Страница: 1 от 19
[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...