Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното

Дата: 11.10.2012 Коментари: 0
Снимки (1)
Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното

Пазарът на храни и напитки е динамичен и предлага изобилие от продукти – традиционни, емблематични, или влезли в “менюто” на международната кухня. Картината, събрана на едно място, показват специализираните изложби Интерфуд и Дринк, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното.

Времето е от 7 до 10 ноември 2012 г., а мястото - Интер Експо Център (ИЕЦ) – София, България. Четири изложбени зали ще представят едни от най-добрите и оригинални храни, напитки, опаковки, машини и технологии в бранша.

Близо 40 страни от различни краища на света ще покажат еталона на родната си индустрия и ще изненадат с нов асортимент продукти, опаковки или предлагане на стоките. Италия, Унгария, Турция, Гърция, Австрия имат проекти за силно колективно представяне на техни производители и търговци.

Български и чуждестранни компании предлагат богата гама от месни изделия и деликатеси, мляко и млечни продукти, хляб, хлебни и сладкарски изделия, консервирани храни, вина и продукти от грозде, безалкохолни и други напитки. Модерни машини, технологии, суровини и материали са във фокуса на много компании, които помагат за модерното и устойчиво развитие на хранителната индустрия. 

Био зона и Зона ”Диета & фитнес” насочват търговските обекти и потребителите към биопродуктите, диетичните и диабетичните храни.

Демонстрации, B2B срещи, дискусии за качество, стандарт, пазари и други важни теми ще обсъждат хора с опит и авторитет в бранша.

Колективното участие на Италия, популярно като “Spazio Italia” и тази година изпълва календара на изложбените дни с интересни продукти.

Активна бизнес аудитория ще посрещнат Българската асоциация на сомелиерите и ИЕЦ, които с грижа и старание подготвят обучението “Съчетание на вина с храни” за желаещите да усвоят изкуството на сомелиерството.

Асоциацията на конвивиумите на SLOW FOOD в България отново ще привлече вниманието на български и чуждестранни гости към признати за кулинарни съкровища храни, които представят страната ни и популяризират нейните традиции по света.

Уникална по рода си изложба на бутикови “Сватбени торти” ще предизвика майсторите сладкари да покажат своя талант и креативност.

По същото време в ИЕЦ е изложбата за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.

Изложбите са отворени от 7 до 9 ноември от 10.00 до 18.00 часа, на 10 ноември – до 16.00 часа.

Повече информация на www.iec.bg