Партньори

 

Ipsos България

Ipsos България

Ипсос е независима компания за маркетингови проучвания, управлявана от изследователи професионалисти. Основана във Франция през 1975 “Ипсос” се разрасна в световна изследователска компания със силно присъствие във всички ключови пазари.
През октомври 2011 “Ипсос” приключи присвояването на “Синовейт”. Благодарение на комбинацията от експерти, умения и талант ние сега сме “един по-добър Ипсос” и третата по големина компания за маркетингови проучвания в света, със засилващи се позиции в много страни, особено на развиващите се пазари.

 

Със офиси в 84 страни “Ипсос” предлага проницателни експертни познания в шест изследователски специалности: реклама, лоялност на клиента, маркетинг, медии, изследвания по обществените въпроси и проучване на управлението.
Изследователите в “Ипсос” правят оценка на потенциала на пазара и интерпретират пазарните тенденции. Те разработват и изграждат марки. Помагат на клиентите да изградят дълготрайни отношения със своите клиенти. Те тестват рекламата (като цяло) и изучават реакцията на публиката към множеството медии. Измерват публичното мнение по целия свят.

www.ipsos.com